Bingo

Bingo

Vill du veta hur man spelar bingo online? Om du någonsin har varit i en traditionell bingohall så vet du redan hur du spelar bingo online för det är praktiskt taget samma spel. Den största skillnaden är att du spelar spelet på din dator eller mobil vilket innebär att du kan ha din pyjamas på dig och spela i sängen, när du lagra mat eller när du väntar på bussen. Du kan spela när som helst på dagen eller natten.

Spelets grunder är att du köper en slumpmässigt fördelad bingobricka som visar ett urval av nummer. Numrerade bollar är slumpmässigt utvalda och du kan kolla din bricka för att se om du har det numret och sedan markera det eller låta bingosidan göra det automatiskt åt dig. Du vinner ett pris om du är den första som markerar alla numren på en rad på din bricka. Ja, så enkelt är det att spela bingo på nätet. Det är bara att välja var du vill spela bingo bland alla bingosidor det finns på nätet.

Smidigt att spela bingo online

Att veta hur man spelar bingo är helt klart väsentligt, men hur vinner du? För att öka dina chanser att vinna så måste du köpa flera brickor men detta kommer såklart kosta dig mer. När du spelar i en traditionell bingohall så måste du kolla din bricka manuellt, men när du spelar online så kollas din bricka automatiskt så att du på så sätt kan spela flera brickor samtidigt. Bingobrickor varierar i pris, oftast mellan 1-20 kr per bricka. Att spela flera samtidigt ökar som sagt dina chanser att vinna radikalt.

Vi har nu diskuterat hur man spelar bingo, men innan du kan göra det så måste du registrera med en bingosajt. Om du ska spela för pengar så måste du även sätta in pengar på ett konto för att kunna spela. Vinster betalas ut till detta kontot för att du ska kunna ta ut dem om du vill eller fortsätta att spela för vinsten.

Många vill veta hur man spelar bingo gratis, och fördelen är att många sajter erbjuder just detta. Du behöver dock registrera dina uppgifter. Som ny spelare erbjuds man ofta några gratis poäng, som du sedan konverterar till pengar för att kunna börja spela. Nu när du vet hur du spelar bingo så kan du ju överväga att spela andra spel också då många bingosajter även erbjuder casinospel såsom roulette och enarmade banditer.

Bingotips för nybörjare

Det är möjligt att spela ett litet antal spel gratis online. Detta är perfekt om du bara vill lära dig hur du kan spela bingo utan att riskera dina pengar, eller för att se om spelet är något för dig.

Testa till exempel Bingo.com och skapa ett konto (då får du en bonus på din första insättning). När du har registrerat dig så kommer de omedelbart att skicka dig ett email och du kan sedan logga in med ditt användarnamn och lösenord som du har skapat och börja använda dina gratis pengar.

Välj hur många kronor du vill spela för och välj sedan ett bingospel, välj en bricka och vänta sedan på spelet att börja. Resten görs åt dig (sajten markerar automatiskt dina nummer och meddelar vem som är vinnaren). Om du vill, kan du också lägga kommentarer i Chattrummet medan du väntar eller spelar. Det finns också minispel att spela. Nu har du lärt dig att spela online bingo och det har inte kostat dig ett öre.

Att välja bingorum

Antalet online bingorum som erbjuds ökar månad för månad. Förr fick man kämpa för att ens hitta ett par online bingo sajter, idag kan du hitta många på under ett par minuter. Även om detta stora antalet onlinebingo sajter erbjuder ett brett urval så kan det också innebära lite svårigheter att bestämma sig för vilket man ska välja. Som tur är så har vi lite tips vad som är värt att tänka på när du väljer ett online bingo och som förhoppningsvis kan göra valet något enklare.

Anders